
Ingrediënten
Pansotti Ricotta en Spinaci (The Smiling Cook)
Primavera saus (The Smiling Cook)
Mini Burrata
Parmezaan
Cherry tomaatjes
Aubergine
Verse basilicum
Zout en peper
Bereiding
- Verwarm de Pansotti 5 minuten in kokend water.
- Maak blokjes aubergine en bak of grill deze.
- Maak de saus warm in een pan of magnetron of zet klaar in een bain marie.
- Stapel de Pansotti in het midden van het bord.
- Schep hierover de Primavera saus.
- Voeg de tomaatjes, aubergine en Burrata toe.
- Garneer het bord af met de verse basilicum en de Parmezaanse kaas.
H23 - Primavera
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fj%2Fd%2Ftemp-untebdzztjtwmyqjdgux%2Fo5j8qm%2Fh23-primavera.png)
D15 - Pansotti Ricotta en Spinaci
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fj%2Fd%2Ftemp-untebdzztjtwmyqjdgux%2F1ief9w%2Fd15-pansottibufaloricottaespinaci.png)
Reactie plaatsen
Reacties