Traditionele Oosterse sauzen

Sigaya maakt sauzen op basis van originele Oosterse recepten. Alle sauzen zijn kant-en-klaar om te gebruiken in een wokgerecht.

 

Lange houdbaarheid buiten koeling: deze sauzen bevatten geen bewaarmiddelen, maar door sterilisatie of pasteurisatie verkrijgen ze hun lange houdbaarheid.

NATURAL, HIGH QUALITY ASIAN PRODUCTS

Japanese Teriyaki

Een klassieke saus op basis van Soja, ontwikkeld door Japanse chefs in de 18e eeuw. Teriyaki staat voor glans (Teri), deze wordt verkregen door het gebruik van suikers welke licht karamelliseren bij het grillen (Yaki). De sausdikte is middelmatig waardoor deze  zich perfect leent voor wokken, marineren of grillen. Het past uitstekend bij vlees- en vissoorten zoals kip, eend, zalm, garnalen, rund. Maar ook bij vegetarische alternatieven zoals tofu of tempeh.

Chinese Orange Chili

De rijkdom van de traditionele Chinese keuken is de inspiratie van deze alleskunner. In China vallen zoete, frisse en kruidige smaken perfect samen in een eenheid. De saus wordt traditioneel gecombineerd met gepaneerd gevogelte uit de frituur, maar met de sinaasappelsmaken kan je ook veel andere lekkere en vernieuwende Aziatische combinaties maken. Probeer het eens als een dipsaus, dressing, marinade of zelfs als saus om mee te bakken, grillen of wokken!

Geen vraag te veel

Bent u benieuwd naar de producten van Sigaya?
Wij zijn benieuwd wat wij voor u kunnen doen.