MAQS About Meat
MAQS levert vlees dat volgens een speciaal procedé is bereid. Goed vlees van een constante kwaliteit dat makkelijk te bereiden is door het slechts te verhitten in wok, steamer of magnetron. Van hoogwaardig vlees zoals biefstuk en varkenshaas tot cosy comfortfood zoals kip- en runderreepjes en gehaktballetjes. Naturel, gekruid of met saus. Zo smakelijk, alsof het zelfgemaakt is.
Back to your standards
Het vlees van MAQS levert meer op dan blije gasten en tevreden klanten.
Minder personeelsperikelen
Met MAQS zijn passie en plezier belangrijker dan skills en ervaring.
Iedereen is kok
Door de eenvoudige eindbereiding is iedereen rotissier, ook in de kleine keuken.
Echt constant
Door de MAQS-bereiding zijn smaak en kwaliteit consistent.
Het vlees is ‘ready to (h)eat’.
Nieuwe omzetkansen
Verandering en uitbreiding van de kaart zonder gedoe en investering in keukenapparatuur.
No more waste
Door vriesvers aanlevering is opvangen van pieken en dalen makkelijk. De afvalbak eet niet meer mee.
Goede smaak
Alsof de kok het zelf gemaakt heeft.
Lekker, makkelijk en snel
Het vlees hoeft alleen nog verhit te worden in wok, steamer of magnetron.
Simpele kostencalculatie
Eenvoudig te portioneren tijdens eindbereiding.
Het vlees van MAQS heeft de volgende kenmerken:
- Vriesvers kwaliteitsvlees.
- Gesneden uit hele technische delen met behoud van de natuurlijke structuur, malsheid en sappigheid.
- Gegrild of gebraden op hoge temperatuur.
- Natuurlijke ingrediënten.
- Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen.
Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur een e-mail.
The Meat Creatives
Roel, Frank en Sander werken met hart en ziel aan MAQS Food Group. Met gezamenlijk een ton horeca-ervaring en een paar kratten ondernemersgeest zijn zij verantwoordelijk voor de producten en productontwikkeling. Daarbij staan kwaliteit, snelheid en smaak voorop. Met een gezonde dosis creativiteit en hun betrouwbare foodpartners ontwikkelen zij de beste convenience food voor horeca in de breedste zin van het woord.
Meat with a mission
Na 2 jaar productontwikkeling is MAQS in 2008 opgericht door een horeca-ondernemer en een slager. Ze hadden een duidelijke missie: Iedereen kan lekkere, malse biefstuk bereiden door het vlees in de magnetron te verhitten. Niemand geloofde er in maar het procedé dat het mogelijk maakte om biefstuk en varkenshaas te bereiden in de magnetron bleek award winning. Op de Horecava in 2008 werd het procedé gelanceerd en won daar meteen de Overall Innovation Award. Dat smaakte naar meer.
De schoonzoon van de horeca-ondernemer kwam in het bedrijf, later volgde zijn broer. De productontwikkeling en verfijning van het procedé werden het hart van de business en zijn dat tot op de dag van vandaag. Tegenwoordig is het vlees van MAQS te vinden in salades, maaltijden, wraps en sandwiches. En levert MAQS geportioneerd vlees aan horeca, catering en institutionele keukens.
Contact
Ben je benieuwd naar de producten van MAQS About Meat?
Via onderstaand formulier kan je aangeven wat wij voor je kunnen betekenen.
Formulier
Besuchsadresse: Niels Bohrweg 161 | 3542 CA | Utrecht | Niederlande
Postanschrift: Rotondeweg 21 | 1261 BE | Blaricum | Niederlande