Convenience vleesproducten

MAQS FOOD GROUP begon in 2008 met het leveren van kwalitatief gegrild en gegaard vlees, dat als convenience product tal van oplossingen en toepassingen kent. De nadruk bij deze convenience vleesproducten ligt in de vorm van reepjes, blokjes, plakjes en balletjes, deze blijven binnen de verpakking absoluut los van elkaar en worden ingevroren (IQF) aangeleverd.

Omdat de verpakkingshoeveelheden zodanig praktisch zijn, is er geen sprake van derving en is de calculatie transparant en eenvoudig. Maar nog belangrijker is de kostenreductie door minder personeel en tijdsbesparing. Twee keer winnaar kunnen zijn in deze tijd, MAQS FOOD GROUP helpt daarbij.

 

Gegrild

Voorgesneden en gegrilde vleessoorten die u alleen laat ontdooien om te verwerken in koude bereidingen, of kort verhitten in een wok, pan, magnetron of combisteamer. Altijd smakelijk, alsof het zelfgemaakt is.

Productie

Productie vindt onder de hoogst mogelijke veiligheid plaats als het gaat om hygiëne en kwaliteit. Daarom worden er altijd producten geleverd van constante kwaliteit, uitstekend van smaak én vers.

Inspiratievideo

Bekijk in deze video het productieproces van onze Beefreepjes Teriyaki en zie enkele voorbeelden waarin te gebruiken.

Geen vraag te veel

Bent u benieuwd naar de producten MAQS About Meat?
Wij zijn benieuwd wat wij voor u kunnen doen.