Wil je een heerlijk en gemakkelijk gerecht op tafel zetten? Volg dit recept en geniet van een smaakvolle maaltijd! Bak de ontdooide varkenshaas kort aan in een hete pan of grill hem voor een lekkere grillsmaak. Grill ondertussen de groene asperges tot ze mooi gaar en licht geroosterd zijn. Verwarm de peperroomsaus tot deze goed warm is. Snijd de varkenshaas in mooie, dunne plakken en leg ze over de gegrilde asperges. Giet de warme peperroomsaus eroverheen en garneer het gerecht met een paar hele peperkorrels voor extra pit. Smakelijk eten!

Ingrediënten
Varkenshaas (MAQS)
Peper roomsaus (Smiling Cook)
Groene asperges
Zout en peper
Bereiding
Bak de ontdooide varkenshaas kort in een pan of grill. Grill de groene asperges.
Verwarm de peperroomsaus.
Trancheer de varkenshaas en leg op de asperges. Overgiet met de saus en garneer met peperkorrels.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.