Ingrediënten
Mezzalune Vitello (ref. D21)
Kastanje Champignons - plakjes
Prei - halve ringen
Roomboter
Olijfolie
Miso Paste wit
Parmezaanse kaas
Zout/peper
Bereiding
- Bak de prei in olijfolie ca. 5min totdat de prei zacht is
- Voeg de champignonplakjes aan de pan met prei toe en bak 4-5min
- Doe dan de olijven, zongedroogde tomaat, mosterd, oregano, (kook) room en geraspte Parmezaan in de pan.
- Kook ondertussen de pasta 5 minuten in kokend water.
- Voeg 3/4e van de boter aan pan met groenten toe en laat smelten.
- Voeg dan de misopasta en wat pastawater toe. Roer totdat een romige saus ontstaat.
- Voeg de Mezzalune Vitello aan de groentesaus toe en schep om. Voeg indien nodig een scheutje extra pastawater toe.
- Proef en breng op smaak met peper en zout. Schep de ravioli op en rasp de kaas erboven fijn.