Combineer vers met convenience!

M Kitchen wil graag het leven van de chef makkelijker maken. In deze nieuwsbrief laten we graag zien hoe je inspirerende gerechten kunt maken door het gebruik van convenience te combineren met versproducten.

5 argumenten om convenience producten te gebruiken

  1. Het gebruik van convenience kan eenvoudiger leiden tot een constante kwaliteit.
  2. Convenience bespaart tijd. Dit kan een verlaging van werkdruk en piekdrukte betekenen
  3. Houd ruimte voor creativiteit in de keuken. Geef uw koks de kans hun stempel op het eindproduct te drukken
  4. Dankzij convenience kunt u toe met minder productieruimte en apparatuur.
  5. Het gebruik van convenience kan eenvoudiger leiden tot een hogere snelheid.

Als chef-kok zal je de juiste mix tussen convenience en zelf bereiden moeten ontdekken. Bij de overweging voor het gebruik van convenienceproducten spelen niet alleen de loon- en productkosten een rol, maar ook aspecten als constante kwaliteit, hygiëne, investeringen in apparatuur en de snelheid van het aanbieden van maaltijden. 

Inspiratierecepten

Onze producten in de spotlight van onze inspiratierecepten.

MAQS Runderbeefreepjes Teriyaki

zijn ambachtelijk gesneden, gemarineerd in Teriyaki saus en daarna gegrild. De reepjes zijn te combineren in een warm hoofdgerecht, maar ook op een broodje, in een wrap of bij een frisse salade. De Teriyaki beefreepjes kunnen zowel warm als koud geserveerd worden. Iedereen kan de Teriyaki beefreepjes snel en gemakkelijk bereiden op een bakplaat, in een pan of wok, in een combisteamer, magnetron of met contactwarmte (regenereerwagen).

The Smiling Cook: Premium Cheddar

De Premium Cheddar saus van The Smiling Cook is het ‘broertje’ van de Bandido saus. Het is een heerlijk romige kaassaus, maar iets minder pittig. Je proeft de smaak van traditioneel gerijpte Cheddar kaas. Goed te combineren op burgers, pizza’s en frites, maar ook lekker als basissaus in een wrap.

Sigaya: Japanese Teriyaki saus

Klassieke saus op basis van Soja, ontwikkeld door Japanse chefs in de 18e eeuw. Teriyaki staat voor glans (Teri), deze wordt verkregen door het gebruik van suikers, die licht karamelliseren tijdens het grillen (Yaki). De sausdikte is middelmatig en leent zich daardoor perfect voor wokken, marineren of grillen. De saus past uitstekend bij vlees‐ en vissoorten zoals kip, eend, zalm, garnalen of rund. Maar ook bij vegetarische gerechten zoals Tofu of Tempeh.