Pasta als extra omzet voor de natte horeca of sportkantine

Gepubliceerd op 3 juni 2021 om 15:18

Geen grote keuken, werken met vrijwilligers of geen koks ? De focus ligt vaak op drank en de frituur, maar het is ook mogelijk om gasten gemakkelijk en snel een lekkere pasta aan te bieden.

 

Waarom inzetten op pasta?

Door de huidige Corona regels met de daarbij behorende restricties kun je minder gasten ontvangen. Daarom is het noodzakelijk dat de omzet per gast omhoog gaat. Het inzetten van het  pastaconcept van M Kitchen is een goede oplossing.  

 

Kleine investering 

Het pastaconcept van M Kitchen is zeer laagdrempelig om te implementeren in elk bedrijf. Een kleine investering in een Bain Marie met pastakoker of een all in one apparaat maakt het mogelijk om te starten met het maken van de pasta. 

Geen koks nodig

Een pasta maken met de producten van The Smiling Cook kan iedereen. Bovendien is er een ruime keuze aan pasta en sauzen beschikbaar om voldoende variatie te kunnen serveren.

Eenvoudige calculatie

Kijk ook eens naar de recepten van M Kitchen en de opbouw van de gerechten. M Kitchen biedt zelfs de mogelijkheid om vooraf eenvoudig te berekenen hoeveel extra omzet en marge de recepten je kunnen opleveren, dat ontzorgt echt. 

Voordelen

Allereerst dat je geen kok nodig hebt. Dat scheelt personeelskosten en zorgt ervoor dat je niet afhankelijk ben van schaarste op de arbeidsmarkt. Met het pastaconcept heb je een breder aanbod, een constante kwaliteit en minder derving doordat je meer vanuit de vriezer kan werken. Het grootste voordeel -buiten de omzet om- is misschien nog wel het gemak waarmee alles gaat.