Gnocchi met blauwe kaas

Gnocchi is een traditioneel Italiaans gerecht dat bestaat uit kleine balletjes van aardappelen en bloem. Het is een simpel, maar smakelijk gerecht dat veelzijdig is en kan worden geserveerd met allerlei soorten sauzen. Een van de meest opvallende combinaties is verse gnocchi met een saus van blauwe kaas en walnoten.

De gnocchi zelf wordt vaak gemaakt met verse aardappelen, bloem en eieren. Dit geeft de gnocchi een heerlijke, zachte textuur en een subtiele aardappel smaak. Deze verse gnocchi is een echte delicatesse en een must-try voor iedereen die van pasta houdt.

De saus van blauwe kaas en walnoten is de perfecte partner voor de zachte gnocchi. De blauwe kaas geeft een rijke, zoute smaak en de walnoten zorgen voor een krokante en nootachtige smaak. Deze saus is makkelijk te maken door blauwe kaas te smelten met room en gehakte walnoten toe te voegen. Deze saus is rijk van smaak en smelt in de mond.

Ingrediënten

Gnocchi di Patate (The Smiling Cook)

Quattro formaggi saus (The Smiling Cook)
Blauwe kaas

Walnoten

Salie

Zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de Gnocchi in de saus voor ongeveer 5 minuten.
  2. Voeg hierbij de verse blauwe kaas toe en smelt deze door de saus heen.
  3. Stapel de Gnocchi met de saus in het midden van het bord.
  4. Garneer het bord af met de verse salie en de walnoten.
  5. Breng op smaak met zout en peper.

H12 - Quattro Formaggi

D101 - Gnocchi di Patate

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.