Probeer de Jack Stoof van Sigaya

Nieuwsgierig naar de verrassende smaak van onze Jack Stoof en wil je het graag zelf uitproberen? Natuurlijk! 

Waarom Jackfruit zo goed werkt als alternatief voor vlees: ontdek de redenen!

Dit zijn de voordelen van jackfruit als vleesvervanger:

  1. Natuurlijke textuur: De structuur van jackfruit lijkt van nature op die van vlees, waardoor het een uitstekende optie is voor vegetariërs.

  2. Smaakabsorptie: Jackfruit neemt gemakkelijk smaken en marinades op, wat resulteert in een bijna identieke smaakervaring als bij vlees.

  3. Veelzijdigheid: Je kunt jackfruit gebruiken in diverse gerechten, zoals broodjes of taco's met pulled jackfruit, met rijst of pastagerechten of als wrap of met een Bao bun.

Kortom, jackfruit biedt een overtuigende vlees vervangende optie voor vegetariërs met zijn natuurlijke textuur, smaak absorberende eigenschappen, voedingsstoffen en veelzijdigheid in de keuken.

Alvast wat inspiratie? Ontdek hier onze recepten

Jackfruit Taco's

Jackfruit taco's zijn een heerlijke en veganistische versie van de traditionele taco's, waarbij jackfruit wordt gebruikt als een vleesvervanger. Het combineert de unieke textuur en smaak van jackfruit met een heerlijke saus en wordt geserveerd met zachte taco's voor een smakelijke ervaring.

Lees meer »

Sandwich Pulled Jackfruit

Een sandwich met pulled jackfruit is een heerlijk en smaakvol gerecht, vaak geliefd bij veganisten en vegetariƫrs als een plantaardig alternatief voor traditionele pulled pork sandwiches.

Lees meer »

Bao Buns Pulled Jackfruit

Een Bao Bun met pulled jackfruit is een heerlijk gerecht dat zowel hartig als zoet is, met een interessante textuur en smaak. De pulled jackfruit is het hart van het gerecht. Jackfruit is een tropische vrucht die, wanneer gekookt en gekruid, een vlezige textuur krijgt die lijkt op "getrokken" vlees, zoals pulled pork. Het wordt vaak gebruikt als een vegetarische of veganistische vervanger voor vleesgerechten.

Lees meer »

Jackfruit Stoof met rijst

Al met al is deze jackfruit stoof met rijst een heerlijke en voedzame maaltijd die zowel vegetariƫrs als liefhebbers van exotische smaken zal bekoren. Het combineert de unieke textuur en smaak van jackfruit met een heerlijke saus en wordt geserveerd met lichte en fluffy rijst voor een smakelijke ervaring.

Lees meer »