![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/pansotti-burrata.jpg)
Ingrediënten
Pansotti Ricotta en Spinaci (The Smiling Cook)
Primavera saus (The Smiling Cook)
Mini Burrata
Parmezaan
Cherry tomaatjes
Aubergine
Verse basilicum
Zout en peper
Bereiding
- Verwarm de Pansotti 5 minuten in kokend water.
- Maak blokjes aubergine en bak of grill deze.
- Maak de saus warm in een pan of magnetron of zet klaar in een bain marie.
- Stapel de Pansotti in het midden van het bord.
- Schep hierover de Primavera saus.
- Voeg de tomaatjes, aubergine en Burrata toe.
- Garneer het bord af met de verse basilicum en de Parmezaanse kaas.
H23 - Primavera
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/o5j8qm/h23-primavera.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1500%2C1500%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=256&height=256)
D15 - Pansotti Ricotta en Spinaci
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/1ief9w/d15-pansottibufaloricottaespinaci.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1500%2C1500%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=350&height=350)
Reactie plaatsen
Reacties