Recepten

Varkenshaas pepersaus

Varkenshaas is een van de meest populaire stukken vlees, en terecht. Het is een zacht, smakelijk en sappig stuk vlees dat makkelijk te bereiden is en dat zich leent voor allerlei smaakcombinaties. Een van de beste manieren om varkenshaas te serveren is met een saus van pepers.

Lees meer »

Gnocchi met blauwe kaas

Gnocchi is een traditioneel Italiaans gerecht dat bestaat uit kleine balletjes van aardappelen en bloem. Het is een simpel, maar smakelijk gerecht dat veelzijdig is en kan worden geserveerd met allerlei soorten sauzen. Een van de meest opvallende combinaties is verse gnocchi met een saus van blauwe kaas en walnoten.

Lees meer »

Portobello Mac 'n Cheese

Mac n cheese, ofwel macaroni met kaas, is een klassieke comfortfood die iedereen kent en waarvan iedereen houdt. De combinatie van krokante portobello met de smeuïge en kaasachtige macaroni is een match made in heaven. De portobello is de perfecte vervanger voor de pasta en geeft deze gevulde portobello een knapperige textuur.

Lees meer »

Frikandel Bandido 'Chili Cheese'

De frikandel is een echte Nederlandse klassieker. Het is een snack die vaak wordt geserveerd met een lekkere saus. Een variatie die steeds populairder wordt, is de frikandel met chili cheese saus. Deze combinatie van smaken is een absolute traktatie voor de smaakpapillen.

Lees meer »