Deze Risotto kan iedereen maken en is ook nog eens razend snel klaar. Binnen 5 min. kan je al een lekkere risotto serveren. Ideaal als side dish of hoofdgerecht.
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/qcxn52/Risotto-web.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C900%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=1066&height=800)
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/15i6j9/Overzicht-web-Risotto.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1000%2C1000%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=256&height=256)
Ingrediënten
Risotto (ref. B13)
Bospaddenstoelen
Kastanje Champignons
Parmezaanse Kaas
Sjalot
Verse tijm en oregano
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
- Borstel de paddenstoelen schoon en snij of scheur deze in partjes.
- Snipper de sjalot en hak de kruiden.
- Bak de sjalot en paddo’s in olijfolie.
- Voeg de verse kruiden toe.
- Als de paddo’s klaar zijn voeg je de risotto toe.
- Op laag vuur nog ca. 1,5 minuut verwarmen.
- Meng de helft van de Parmezaan door de risotto.
- Voeg zout en peper toe naar smaak.
- Garneer op bord met de verse kruiden en de overige Parmezaanse kaas.
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/vlrr6a/Risotto-web-bord.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1000%2C1000%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=388&height=388)
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.
Reactie plaatsen
Reacties