Varkenshaas Saté met homemade Satésaus

Ingrediënten

Varkenshaaspuntjes (MAQS)

Kecap Garlic (Sigaya)

Pindakaas

Knoflook

Ui

Sambal Oelek

Seroendeng

Spaanse peper

Bosui

Olijfolie

Zout en peper

Bereiding

  1. Verhit een klein beetje olie in een pan op middelhoog vuur.
  2. Fruit de knoflook en ui in de pan tot ze zacht zijn.
  3. Voeg de pindakaas, Kecap Garlic, sambal oelek en water toe.
  4. Roer alles goed door elkaar en laat de saus op laag vuur sudderen tot hij dikker wordt.
  5. Voeg eventueel extra water toe als de saus te dik wordt.
  6. Proef de saus en voeg naar smaak zout of extra suiker toe.
  7. Bak de varkenshaaspuntjes in de pan
  8. Maak er spiezen van en serveer met de satésaus, bosui, seroendeng en spaanse peper.

18714 - Varkenshaaspuntjes

36745 - Indonesian Kecap Garlic

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.