![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/ga53h4/canneloninapolitana.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1074%2C806%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=600&height=450)
Ingrediënten
Cannelloni Ricotta (The Smiling Cook)
Napolitana saus (The Smiling Cook)
Parmezaan
Verse Basilicum
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie.
- Vul deze met de cannelloni.
- Giet de tomatensaus over de cannelloni en strooi de geraspte Parmezaanse kaas eroverheen.
- Bak de cannelloni in de oven gedurende 20-30 minuten, of totdat de kaas goudbruin is en de saus begint te borrelen.
- Haal de cannelloni uit de oven en garneer met verse basilicum en Parmezaan.
- Serveer de cannelloni direct uit de oven.
D12 - Canneloni Ricotta
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/xelg99/d12-canneloniricotta.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1500%2C1500%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=387&height=387)
H3 - Napolitana
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/qlvpwy/h3-napolitana-3.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1500%2C1500%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=388&height=388)
Reactie plaatsen
Reacties