![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/nvaktn/fussili-puttanesca.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=937%2C527%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=800&height=450)
Ingrediënten
Fusilli (The Smiling Cook)
Puttanesca saus (The Smiling Cook)
Ansjovis
Kappertjes
Mix van olijven
Parmezaan
Verse Oregano
Olijfolie
Zout
Bereiding
-
Maak de saus warm in een pannetje of de magnetron.
- Maak de ansjovis, kappertjes en olijven warm in de saus.
-
Maak de pasta warm door het 30 seconden in heet water (95 °C) met zout te verwarmen.
-
Meng de saus, kappertjes, olijven, ansjovis en de pasta.
- Schep het een op een mooi diep bord en garneer het met de overige ingrediënten.
A1 - Fusilli
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/61ldap/packshota1-fusilli.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1501%2C1501%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=350&height=350)
H24 - Puttanesca saus
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/o3jvrs/h24-putanescasaus.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1500%2C1500%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=350&height=350)
Reactie plaatsen
Reacties