Deze heerlijke pastasalade is gemakkelijk om te maken, maar oh zo lekker! Bovendien is er weinig mise en place nodig om deze salade te kunnen maken.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fj%2Fd%2Ftemp-untebdzztjtwmyqjdgux%2Fhikvzh%2FPastasalade-1.png)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fj%2Fd%2Ftemp-untebdzztjtwmyqjdgux%2Fk6cr9j%2FPastasaladeingredientenTP.png)
Ingrediënten
Penne (ref. A3)
Kipfiletblokjes (ref. 18112)
Pesto
Cherry tomaatjes (gedroogd)
Rucola
Olijven
Mozzarella
Avocado
Basilicum
Balsamico en olijfolie
Zout en peper
Bereiding
- Ontdooi de pasta in warm water.
- Meng dit met de pesto en rucola.
- Snijd de avocado in een waaier.
- Scheur de mozzarella in stukjes.
- Doe de pastamix in een diep bord of kom.
Garneer dit met de kipstukjes, tomaat, olijf, mozzarella, avocado en basilicumblaadjes. - Besprenkel met olijfolie en balsamico.
- Voeg zout en peper toe naar smaak.
Extra tip: voeg nog wat pijnboompitjes toe.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.