Gnocchi is niet alleen heerlijk als hoofdgerecht met sauzen, maar kan ook een smakelijke toevoeging zijn aan salades. Een salade met serranoham en geitenkaas is een fantastische optie om van te genieten.

De zachte en smeuïge textuur van de gnocchi biedt een mooie afwisseling met de knapperige, verse groenten in de salade. Gooi de gnocchi in de salade voor een extra vulling en een heerlijke toevoeging aan de smaak.

De toevoeging van serranoham voegt een zoute, hartige smaak toe die perfect past bij de milde, romige smaak van de geitenkaas. Voeg een lichte vinaigrette van olijfolie en citroen toe om de smaken compleet te maken. Geniet van een verfrissende en smakelijke salade met gnocchi, serranoham en geitenkaas als een heerlijke en vullende lunch of diner optie.

Ingrediënten

Gnocchi di Patate (The Smiling Cook)

Serrano Ham

Pijnboompitten

Baby Spinazie

Geitenkaas (zacht)

Radijs

Broccoli

Cherry tomaat

Vinaigrette van citroen/olijfolie

Olijfolie

Zout en peper

Bereiding

  1. Bak de Gnocchi in olijfolie voor ongeveer 5 minuten.
  2. Blancheer de broccoli in kokend water
  3. Snij de radijs, tomaat en geitenkaas in stukjes.
  4. Maak een lekkere vinaigrette met een goede olijfolie en citroenazijn
  5. Hussel de salade in een mengkom met de vinaigrette.
  6. Maak van alle ingrediënten een mooie salade op een diep bord, verdeel de ham in roosjes over de salade.
  7. Breng op smaak met zout en peper.

D101 - Gnocchi di Patate

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.