Deze lekkere pasta kan je op diverse manieren bereiden. In de pan of wok vinden wij het lekkerst. Maar je kunt ook allle ingrediënten koud verwerken en als heerlijke kant-en-klare maaltijd verwarmen in een magnetron, turbochef of steamer.
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/36f696/pastabolognese.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C900%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=1100&height=825)
Ingrediënten
Penne (ref. A3)
Bolognese saus (ref. H22)
Rucola
Basilicum
Parmezaan
Bereiding
- Verwarm de pasta in heet water.
- Warm de saus op in de zak in de magnetron of op 100 graden stoom in de oven, of in een pan
- Meng de pasta door de saus en naar smaak zout & peper.
- Garneer op een bord met Parmezaan en basilicum.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.