Deze lekkere pasta kan je op diverse manieren bereiden. In de pan of wok vinden wij het lekkerst. Maar je kunt ook allle ingrediënten koud verwerken en als heerlijke kant-en-klare maaltijd verwarmen in een magnetron, turbochef of steamer.
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/673rgt/TagliatelleCarbonara-web-1.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C900%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=1066&height=800)
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/z01ydw/OverzichtCarbonara.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1746%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=253&height=230)
Ingrediënten
Penne (ref. A10)
Carbonarasaus (ref. H8)
Spekjes
Champignons
Rucola
Parmezaan
Bereiding
- Ontdooi de pasta in heet of kokend water.
- Bak de spekjes & champignons in olijfolie.
- Voeg hier de saus aan toe en de helft van de kaas.
- Met een beetje pastawater de saus glad maken.
- Pasta door de saus mengen en peper naar smaak.
- Garneer op een bord met Parmezaan en rucola.
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/7q2rsf/TagliatelleCarbonara.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1145%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=538&height=321)
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/afvha0/Carbonarabord.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1823%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=538&height=511)
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.
Reactie plaatsen
Reacties