Varkenshaas pepersaus

Varkenshaas is een van de meest populaire stukken vlees, en terecht. Het is een zacht, smakelijk en sappig stuk vlees dat makkelijk te bereiden is en dat zich leent voor allerlei smaakcombinaties. Een van de beste manieren om varkenshaas te serveren is met een saus van pepers.

Deze combinatie van varkenshaas met een saus van pepers is een echte aanrader voor iedereen die houdt van vleesgerechten. Het is een simpel recept, maar wel een met een grote smaakimpact. Dit gerecht is perfect voor een bistro of eetcafé en kan gemakkelijk worden geserveerd met een salade en/of frites.

Ingrediënten

Varkenshaas (MAQS About Meat)

Peper roomsaus (The Smiling Cook)
Groene asperges

Zout en peper

Bereiding

  1. Bak de ontdooide varkenshaas kort in een pan, op de grill of in de oven.
  2. Grill de groene asperges.
  3. Maak de saus warm in een pan of magnetron of zet klaar in een bain marie.
  4. Trancheer de varkenshaas en leg deze op de groene asperges.
  5. Schep hierover de Peper roomsaus.
  6. Garneer het met wat peperkorrels

18850 - Varkenshaas

D33 - Peper roomsaus


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.