Risotto Bietola

Ingrediënten 

Risotto (The Smiling Cook)
Bieten voorgekookt
Geitenkaas
Cranberry/zadenmix
Rode koolkiemen
Olijfolie
Sjalot gesnipperd
Zout en peper

Bereiding

  1. Snijd 1 deel van de bietjes in brunoise
  2. Pureer 1 deel van de bietjes met een staafmixer
  3. Bak de sjalot in olijfolie
  4. Voeg na 1 minuut de bietjes in brunoise toe
  5. Voeg na 1 minuut de risotto toe en bak het geheel ca. 2-3min tot alles warm en een mooie substantie heeft.
  6. Meng hier de bietenpuree en 1 deel van de geitenkaas doorheen.
  7. Breng op smaak met zout en peper
  8. Garneer het bord met de stukjes geitenkaas, koolkiemen, cranberry’s en de zadenmix

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.