Risotto Bietola

Ingrediënten 

Risotto (The Smiling Cook)
Bieten voorgekookt
Geitenkaas
Cranberry/zadenmix
Rode koolkiemen
Olijfolie
Sjalot gesnipperd
Zout en peper

Bereiding

  1. Snijd 1 deel van de bietjes in brunoise
  2. Pureer 1 deel van de bietjes met een staafmixer
  3. Bak de sjalot in olijfolie
  4. Voeg na 1 minuut de bietjes in brunoise toe
  5. Voeg na 1 minuut de risotto toe en bak het geheel ca. 2-3min tot alles warm en een mooie substantie heeft.
  6. Meng hier de bietenpuree en 1 deel van de geitenkaas doorheen.
  7. Breng op smaak met zout en peper
  8. Garneer het bord met de stukjes geitenkaas, koolkiemen, cranberry’s en de zadenmix

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.