Dit recept voor ravioli met Toscaanse saus is absoluut een winnaar. Het is niet alleen snel en gemakkelijk te maken, maar zit ook boordevol smaak.

Ingrediënten
Ravioli Pomodoro e Mozzarella (ref. D23)
Rode ui – gesnipperd
Knoflook – fijngehakt
Verse spinazie
Zwarte olijven
Zongedroogde tomaten
1 el mosterd
1 el gedroogde oregano
150 ml (kook)room
50 g Parmezaanse kaas – geraspt
Bereiding
- Verhit een beetje olie in een ruime pan en fruit hierin de knoflook en de ui aan, tot de ui glazig ziet.
- Voeg de spinazie toe en bak deze mee tot de spinazie is geslonken.
- Doe dan de olijven, zongedroogde tomaat, mosterd, oregano, (kook) room en geraspte Parmezaan in de pan.
- Roer alles goed door en laat zachtjes pruttelen.
- Kook ondertussen de Ravioli 5 minuten in kokend water.
- Schep de ravioli in de pan met Toscaanse saus. Schep om en breng op smaak met peper en zout.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.