Het is hoog tijd om dit fantastische recept met jullie te delen... Een romige, volle saus met truffel en Parmezaan, gecombineerd met knapperige salie en de heerlijke Ravioli Tartufo e funghi van The Smiling Cook.
Ingrediënten
Ravioli Tartufo e Funghi (ref. D20)
Verse salie
Peper/zout
Olijfolie
Voor de Parmezaan-truffelsaus:
400 ml Vleesfond
250 ml Room
40 gr Parmezaanse kaas
2 à 3 el Truffeltapenade
Bereiding
- Voor de saus: meng de fond en de room in een sauspannetje en laat voor de helft inkoken, dit kan best een tijdje duren (± 2 uur).
- Voeg de Parmezaanse kaas en truffel tapenade toe en meng goed.
- Voeg naar smaak extra Parmezaanse kaas en/of truffeltapenade toe.
- Kook ondertussen de pasta 5 minuten in kokend water.
- Breng in een koekenpan een klein laagje olie toe en frituur hierin de salie blaadjes
- Meng de pasta met de saus en leg hier wat blaadjes knapperige salie bovenop. Serveer er een extra bakje Parmezaanse kaas bij.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.