Ravioli Tartufo Parmezaan-truffelsaus

Het is hoog tijd om dit fantastische recept met jullie te delen... Een romige, volle saus met truffel en Parmezaan, gecombineerd met knapperige salie en de heerlijke Ravioli Tartufo e funghi van The Smiling Cook.

Ingrediënten

Ravioli Tartufo e Funghi (ref. D20)

Verse salie

Peper/zout

Olijfolie

Voor de Parmezaan-truffelsaus:

400 ml Vleesfond 
250 ml Room
40 gr Parmezaanse kaas
2 à 3 el Truffeltapenade

Bereiding

  1. Voor de saus: meng de fond en de room in een sauspannetje en laat voor de helft inkoken, dit kan best een tijdje duren (± 2 uur).
  2. Voeg de Parmezaanse kaas en truffel tapenade toe en meng goed.
  3. Voeg naar smaak extra Parmezaanse kaas en/of truffeltapenade toe.
  4. Kook ondertussen de pasta 5 minuten in kokend water.
  5. Breng in een koekenpan een klein laagje olie toe en frituur hierin de salie blaadjes
  6. Meng de pasta met de saus en leg hier wat blaadjes knapperige salie bovenop. Serveer er een extra bakje Parmezaanse kaas bij.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.