Deze lekkere pasta kan je op diverse manieren bereiden. In de pan of wok vinden wij het lekkerst. Maar je kunt ook allle ingrediënten koud verwerken en als heerlijke kant-en-klare maaltijd verwarmen in een magnetron, turbochef of steamer.
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/9g15w7/PenneChickenMascarpone-web-3.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C900%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=1066&height=800)
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/9xrmh0/OverzichtKipMascarpone.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1916%2C1440%2Cx2%2Cy0%2Csafe&width=314&height=236)
Ingrediënten
Penne (ref. A3)
Mascarpone Rosso (ref. H25)
Kipfiletblokjes (ref. 18112)
Cherry tomaatjes
Zoete puntpaprika
Verse spinazie
Basilicum
Parmezaan
Bereiding
- Verwarm de pasta in heet water.
- Bak de kip in olijfolie met de verse groenten ca. 2 min.
- Voeg hier de saus aan toe en naar smaak zout & peper.
- Meng de pasta door de saus.
- Garneer op een bord met Parmezaan en basilicum.
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/g40x9p/SpaghettiPrimaverabakje.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1918%2C1440%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=498&height=374)
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/x3x4fr/Pennekipbordlaatste.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1411%2C1440%2Cx250%2Cy0%2Csafe&width=482&height=492)
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.