Geniet van een smaakexplosie met deze verrukkelijke vegan Tortelloni. Gevuld met wortel, courgette, rode paprika, ui en gedroogde tomaat. Verrijk de gevulde pasta met pompoen, knapperige paprika en hartige walnoten. We serveren de Tortelloni met een pastasaus met tomaat en pompoen, waarin de zoete smaak van cherrytomaatjes tot leven komt. Top het af met verse peterselie, die een verfrissende toets toevoegt aan elke hap. Deze verrukkelijke combinatie van smaken en texturen zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Buon appetito!
Ingrediënten
Tortelloni Vegan (ref. D73)
Arrabiata saus (ref. H10)
Cherry tomaat
Zoete punt paprika
Pompoen
Peterselie
Walnoot
Olijfolie
Zout/peper
Bereiding
-
Maak blokjes van de pompoen en kook deze af.
- Blend en pureer de helft van de pompoen door de Arrabiata saus en verwarm deze in een pan.
- Grill of bak de paprika en cherry tomaatjes
- Rooster de walnoten in de oven
-
Maak de pasta warm door het 4 min. in heet water (95 °C) met zout te verwarmen.
-
Als alle componenten warm en gaar zijn, voeg je alles bij elkaar in een mooi diep bord.
- Besprenkel met wat olijfolie.
-
Voeg naar smaak zout/peper toe.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.