Fusilli Mascarpone Rosso

Fusilli Mascarpone Rosso is een heerlijk pastagerecht met fusilli pasta, gekookt al dente en vervolgens gemengd in een romige saus van mascarponekaas met een rijke tomatensmaak. De saus wordt gemaakt door knoflook en uien te fruiten in olijfolie, vervolgens tomatenpuree, geplette tomaten en een beetje room toe te voegen om een weelderige textuur te creëren. Mascarponekaas wordt aan de saus toegevoegd, wat zorgt voor een luxueuze romigheid en een vleugje zurigheid.

Ingrediënten

Fusilli (ref. A1)
Mascarpone Rosso saus (ref. H25)
Cherry tomaat
Parmezaan
Verse Basilicum
Olijfolie
Zout/peper

Bereiding

  1. Maak de saus warm in een pannetje of de magnetron.

  2. Maak de pasta warm door het 30 seconden in heet water (95 °C) met zout te verwarmen.

  3. Meng de saus met de pasta en de partjes cherry tomaat

  4. Schep het een op een mooi bord en garneer het met de overige ingrediënten.

  5. Voeg naar smaak zout/peper toe.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.