Nieuwsbrief Juli 2022

Gepubliceerd op 30 juni 2022 om 13:41

Ruim 70% kans op een hete zomer in 2022

De zomer is net begonnen en dat betekent dat het al weer lekker warm gaat worden! Zwemmen, picknicken, zonnebaden, het kan allemaal weer, maar ook weer gezellig een terrasje pakken.


Wat serveren we onze gasten op het terras?

Gerechten van de hoogst mogelijke kwaliteit, die wél goed voor te bereiden zijn en weinig tijd kosten op het moment van meegeven. Tijdens een piekmoment in de zomer is het knallen en is er geen tijd voor inefficiëntie. Op dat vlak kunnen veel zaken veel winst behalen en wij denken graag met je mee.

Inspiratierecepten

In deze recepten laten we graag zien hoe je makkelijk en snel heerlijke gerechten maakt door het gebruik van convenience te combineren met versproducten.

Producten in de spotlight

  • Puttanesca saus een van de meest traditionele Italiaanse pastasauzen, met grote stukken zwarte en groene olijven. 
  • Fusilli uitstekend geschikt voor zowel warme als koude bereidingen en natuurlijk razend snel klaar in 30 seconden.
  • Paella al goedgekeurd door meerdere Spanjaarden, zeer rijkelijk gevuld en met de echte traditionele en authentieke smaak zoals in Spanje.

Onze 3 tips voor een loeihete zomer

  1. Denk na over het assortiment. Niet iedereen heeft behoefte aan een zware maaltijd op een warme zomerdag. Bied iets licht en luchtigs aan, zoals een verfrissende pastasalade. 
  2. Zorg goed voor het personeel. Maak het ze makkelijk door een slimme 'kleine' menukaart met weinig handelingen en zorg uiteraard voor voldoende verkoeling en luchtige kleding.
  3. En zorg goed voor je gasten! Zorg voor voldoende schaduw rondom jouw zaak. Heb je wel eens nagedacht over een watertap punt voor je gasten. Een plek waar gasten zelf gekoeld water kunnen halen. Kleed het mooi aan met verse munt, ijsblokjes en/of vers fruit.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.