Topkwaliteit Aziatische sauzen. 

Sigaya maakt authentieke sauzen op basis van originele Oosterse recepten. Alle sauzen zijn 100% vegan: zonder conserveermiddelen, smaakmakers en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

De Sigaya sauzen zijn breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik ze bijvoorbeeld om:

  • Te wokken
  • Vlees/vis/groenten te marineren
  • Als basis voor een dressing
  • Als dipsaus
  • Je eigen unieke satésaus 

Voordelen

  • Unieke smaak, creëer je eigen signature dish
  • Minder voorbereiding nodig
  • Uitstekend geschikt voor vegan
  • Lekker, makkelijk en snel!

Sauzen

Korean Buchim

Pittige, lichtzoete sesamsaus op basis van authentieke Koreaanse receptuur.

Indonesian Kecap Garlic

Deze ketjapsaus met knoflook is op basis van authentieke
Indonesische receptuur.

Chinese Orange Chili

Deze saus van sinaasappel met chili is op basis van authentieke Chinese receptuur.

Japanese Teriyaki

Klassieke Teriyaki saus op basis van authentieke Japanse receptuur.

Vegan 'ASIAN' inspiratierecepten

Buchim Mushroom Noodle Bowl Gomashio

Absoluut boordevol umami-smaken, dit is een vegetarische kom van verrukkelijkheid. De aardse, sappige paddenstoelen zijn een geweldige drager voor de zoete en nootachtige buchimsaus en de sugarsnaps en sperziebonen voegen crunch toe samen met de zoute, nootachtige gomashio.

Lees meer »

Persoonlijk contact

De adviseurs van M Kitchen staan je graag te woord.

 Samen bespreken jullie de huidige situatie en denken ze graag met je mee.

We zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?