Orange Chili Veggies with Crispy Tofu and Cashews

Zoveel heerlijke smaken en texturen: knapperige groenten, knapperige tofu en geroosterde cashewnoten in de heerlijkste saus. Je kunt het serveren met rijst of noedels als je wilt.

Ingrediënten

Orange Chili Saus

Lente-uitjes

Kokosnootolie

Knoflook

Verse gember

Wortel

Courgette

Rode peper

Tofu

Cashewnoten

Koriander

Bereiding

  1. Fruit de lente-uitjes in 1 eetlepel kokosolie in een koekenpan gedurende 4-5 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook en gember toe en bak nog een minuutje. Voeg de groenten toe en roer 4-5 minuten tot ze zacht zijn. Zet het vuur uit terwijl je de tofu bakt en maak de saus.
  2. Verhit 1 theelepel kokosolie in een grote koekenpan of wok. Bak de tofu 1-2 minuten aan elke kant tot ze bruin en krokant zijn, leg ze op een bord en houd ze warm.
  3. Voeg de saus toe aan de pan met de groenten, roer om te combineren en zet het vuur middelhoog. Kook 1-2 minuten om door te warmen.
  4. Serveer de groenten met de krokante tofu, geroosterde cashewnoten en koriander.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.