Ravioli mozzarella e pomodoro is een Italiaans pastagerecht dat draait om ravioli gevuld met mozzarella en tomaat. Het is een heerlijke combinatie van smaken en texturen
![](https://primary.jwwb.nl/public/u/j/d/temp-untebdzztjtwmyqjdgux/t9ujhe/raviolimozzarellapomodoro.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C900%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=1100&height=825)
Ingrediënten
Ravioli Pomodoro e Mozzarella (ref. D23)
Arrabiata saus (ref. H10)
Oregano
Mozzarella
Zout/peper
Olijfolie
Bereiding
-
Verwarm de Ravioli voor 5 min in heet water van 95 graden.
-
Verwarm de saus in een pan en smelt hierin de mozzarella.
-
Roer de pasta door de saus en breng naar smaak op smaak met zout en peper.
-
Serveer op een bord en garneer met verse oreganoblaadjes.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.