Macaroni Bolognese

Macaroni Bolognese is een klassiek Italiaans pastagerecht met zachte macaroni en rijke Bolognesesaus, gemaakt van gehakt, ui, knoflook, tomaat en kruiden. De pasta wordt al dente gekookt en vermengd met de saus voor een hartige maaltijd. Vaak gegarneerd met Parmezaanse kaas en verse kruiden, biedt dit gerecht comfort en voldoening. Macaroni Bolognese wordt professioneel geserveerd in verschillende horecagelegenheden, waaronder Italiaanse restaurants, bistro's, trattoria's, eetcafés en zelfs sommige cafetaria's. Macaroni Bolognese staat altijd garant voor een geslaagde maaltijd die bij iedereen in de smaak valt. Macaroni Bolognese is ook uitstekend te gebruiken als maaltijd in de zorg.

Ingrediënten

Mini Macaroni (ref. A8)
Bolognese saus (ref. H22)
Rucola
Cherry tomaat
Parmezaan
Verse Basilicum
Olijfolie
Zout/peper

Bereiding

  1. Maak de saus warm in een pannetje of de magnetron.

  2. Maak de pasta warm door het 30 seconden in heet water (95 °C) met zout te verwarmen.

  3. Meng de saus met de pasta en de partjes cherry tomaat
  4. Schep het een op een mooi diep bord en garneer het met de overige ingrediënten.
  5. Voeg naar smaak zout/peper toe.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.