Farfalle Quatro Formaggi

Farfalle Quattro Formaggi is een verrukkelijke Italiaanse pasta, verrijkt met een romige en smaakvolle saus van vier soorten kaas. De farfalle pasta, met zijn kenmerkende strikjesvorm, vangt de romige saus perfect op, waardoor elke hap een explosie van smaak biedt. Farfalle Quattro Formaggi is een geliefd gerecht in Italiaanse restaurants en biedt een onweerstaanbare combinatie van hartige, kazige smaken die liefhebbers van comfort food keer op keer blijven verleiden.

Ingrediënten

Farfalle (ref. A4)
Quatro Formaggi saus (ref. H12)
Paddenstoelenmix
Pistache
Verse tijm
Parmezaan
Olijfolie
Zout/peper

Bereiding

  1. Bak de paddenstoelen in een pan met olijfolie.

  2. Maak de pasta warm door het 30 seconden in heet water (95 °C) met zout te verwarmen.

  3. Maak de saus warm in de pan samen met de paddenstoelen.

  4. Meng de saus met de pasta en de paddenstoelen.

  5. Schep het een op een mooi bord en garneer het met de overige ingrediënten.

  6. Voeg naar smaak zout/peper toe.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.