Verrassende Gnocchi recepten

Gnocchi maken vergt vaak veel tijd en dat is de reden waarom veel chef's liever geen verse Gnocchi op de menukaart zetten. Onze Gnocchi is dé oplossing en de perfecte basis voor elke gerecht met Gnocchi.  

Maak een Gnocchi gerecht in een handomdraai

Gnocchi is een traditioneel Italiaans gerecht dat bestaat uit kleine balletjes van aardappelen en bloem. Het is een simpel, maar smakelijk gerecht dat veelzijdig is en kan worden geserveerd met allerlei soorten sauzen. Een van de meest opvallende combinaties is verse gnocchi met een saus van blauwe kaas en walnoten. De gnocchi zelf wordt vaak gemaakt met verse aardappelen, bloem en eieren. Dit geeft de gnocchi een heerlijke, zachte textuur en een subtiele aardappel smaak. Deze verse gnocchi is een echte delicatesse en een must-try voor iedereen die van pasta houdt.

Recepten

Gnocchi Beef Roerbak

Gnocchi is niet alleen beperkt tot traditionele Italiaanse bereidingen, maar kan ook worden gebruikt in spannende en heerlijke gerechten zoals een roerbak met beefreepjes en shiitake.

Lees meer »

Gnocchi met blauwe kaas

Gnocchi is een traditioneel Italiaans gerecht dat bestaat uit kleine balletjes van aardappelen en bloem. Het is een simpel, maar smakelijk gerecht dat veelzijdig is en kan worden geserveerd met allerlei soorten sauzen. Een van de meest opvallende combinaties is verse gnocchi met een saus van blauwe kaas en walnoten.

Lees meer »

Gnocchi met tomatensaus

Gnocchi is een klassiek Italiaans gerecht dat bestaat uit kleine balletjes van aardappelen en bloem, geserveerd met een scala aan sauzen. Een opvallende keuze is om het te combineren met een tomatensaus.

Lees meer »