Onze Pasta

Hoe serveert u in een handomdraai smaakvolle pastagerechten? The Smiling Cook maakt het mogelijk. The Smiling Cook slaat het koken namelijk over en maakt de lekkerste pasta inclusief saus in slechts 30 seconden. Dat is het geheim van The Smiling Cook: kwaliteitspasta zó vanuit de diepvries in no-time bereid tot een smaakvol en ready-to-eat gerecht.

Bereiding

De pasta kan op drie manieren worden bereid: in heet water, in een combisteamer of samen met de saus in een (wok)pan. Als ondernemer bepaalt u de bereidingswijze op uw eigen locatie, met spektakel of functioneel, maar altijd snel.

Onze Pastasauzen

De pastasauzen van The Smiling Cook bieden u heel veel vrijheid. Ze zijn dan ook geschikt voor verschillende keukens. De bijbehorende sauzen zijn direct te gebruiken. Ze lenen zich uitstekend om als basis te gebruiken, maar kunnen ook perfect van een eigen touch worden voorzien.

Er is een breed assortiment aan sauzen, meer info vind u in deze digitale catalogus.

The Smiling Cook

The Smiling Cook staat synoniem voor praktische oplossingen in de professionele keuken: perfect “al dente” gekookte vriesverse pasta’s, basis-sauzen voor pasta, vlees en/of vis en speciale pastaconcepten voor de take away-markt.

Inspiratievideo's

Contact

Bent u benieuwd naar de producten en concepten van The Smiling Cook
Wij zijn benieuwd wat wij voor u kunnen doen. Mail, whatsapp of bel ons!