Home » M Kitchen

Combineer vers met convenience

Met de perfect voorbereide producten van M Kitchen serveer je gemakkelijk en snel, lekkere gerechten. Bekijk hier al onze recepten. 

Bespaar een hoop tijd in de mise-en-place en geniet van een constante hoge kwaliteit. Het team van M Kitchen helpt met het meedenken in de keuken en biedt totaaloplossingen op maat. 

M Kitchen is er om chefs te helpen met hoogwaardige convenience producten, recepten, inspiratievideo's, kostprijscalculaties en signing op maat.

M Kitchen wil de bedrijfsvoering van professionele keukens makkelijker en succesvol maken. Door het gebruik en introduceren van innoverende producten en concepten.

Nieuwe recepten

Signing op maat

Jouw bedrijfsnaam of logo op een mooi krijtbord of andere signing? M Kitchen verzorgt signing op maat. Zo kunnen we bijvoorbeeld een menukaart, tafelkaart of straatbord ontwerpen in jouw huisstijl.

Opvallen?

Bij M Kitchen geloven we in de kracht van de juiste signing op de juiste plek. Dan val jij op wanneer je op moet vallen met de juiste boodschap! Wij denken dan ook graag mee wat voor jou de beste signing is.

Nieuwsbrief Mei 2022

M Kitchen wil graag het leven van de chef makkelijker maken. In deze nieuwsbrief laten we graag zien hoe je inspirerende gerechten kunt maken door het gebruik van convenience te combineren met versproducten.

Lees meer »