Combineer vers met convenience

Met de perfect voorbereide producten van M Kitchen serveer je gemakkelijk en snel, lekkere gerechten.

Bekijk hier al onze recepten. 

Bespaar een hoop tijd in de mise-en-place en geniet van een constante hoge kwaliteit. Het team van M Kitchen helpt met het meedenken in de keuken en biedt totaaloplossingen op maat. 

M Kitchen is er om chefs te helpen met hoogwaardige convenience producten, recepten, inspiratievideo's, kostprijscalculaties en signing op maat.

M Kitchen wil de bedrijfsvoering van professionele keukens makkelijker en succesvol maken. Door het gebruik en introduceren van innoverende producten en concepten.

Streetfood Festival 

Foodmagazine

Boordevol recepten waar verse ingrediënten met convenience producten wordt gecombineerd. Diverse culturen: Mexicaans, Spaans, Italiaans, Amerikaans, Libanees..... Voel je vrij om onze recepten ter inspiratie te gebruiken voor jouw walking diner, bedrijfsfeest, festival, bruiloft, pop-up restaurant, all-you-can-eat-concept, tapasavond of winterwonderland event?

Nieuwe recepten

Zomerse Risotto's

Risotto maken vergt vaak veel tijd en dat is de reden waarom veel chef's liever geen risotto op de menukaart zetten. Onze risotto is dé oplossing en de perfecte basis voor elke risotto.  

Maak een risotto in 5 minuten

Ja echt! M Kitchen heeft ter inspiratie een aantal heerlijke zomerse risotto's bedacht. Bekijk de recepten hier

Heerlijke recepten voor Gnocchi

M Kitchen heeft een aantal heerlijke Gnocchi-recepten bedacht die de moeite waard zijn om te proberen. Als je op zoek bent naar iets speciaals voor je volgende menukaart, bekijk dan zeker de recepten van M Kitchen voor inspiratie! Bekijk de recepten hier

Signing op maat

Jouw bedrijfsnaam of logo op een mooi krijtbord of andere signing? M Kitchen verzorgt signing op maat. Zo kunnen we bijvoorbeeld een menukaart, tafelkaart of straatbord ontwerpen in jouw huisstijl.

Opvallen?

Bij M Kitchen geloven we in de kracht van de juiste signing op de juiste plek. Dan val jij op wanneer je op moet vallen met de juiste boodschap! Wij denken dan ook graag mee wat voor jou de beste signing is.

Nieuwsbrief Juli 2022

De zomer is net begonnenĀ en dat betekent dat het al weer lekker warm gaat worden! Zwemmen, picknicken, zonnebaden, het kan allemaal weer, maar ook weer gezellig een terrasje pakken.

Lees meer »

Nieuwsbrief Mei 2022

M Kitchen wil graag het leven van de chef makkelijker maken. In deze nieuwsbrief laten we graag zien hoe je inspirerende gerechten kunt maken door het gebruik van convenience te combineren met versproducten.

Lees meer »